Редактор: e-mail: Кадър БНТНека да кажем простичко две неща. Това бяха изборите

...
Редактор: e-mail: Кадър БНТНека да кажем простичко две неща. Това бяха изборите
Коментари Харесай

Доц. Антоний Гълъбов: Ние се намираме в криза, ние навлизаме в много дълбока и тежка криза

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Българска национална телевизия

Нека да кажем простичко две неща. Това бяха изборите с най-ниска изборна интензивност, за първи път от 90-та година слязохме под три милиона гласоподаватели, ние не си приказваме за това, само че това е доста съществено и това ни демонстрира, че няма разлика сред партиите на митинга и партиите на статуквото. Второ, че промяната на фигури няма значение, значимо е има ли единодушие във връзка с цели и във връзка с разбор на настоящата обстановка, в случай че има единодушие и по това, фигури ще се намерят, не фигурите са значими.

Това сподели политическият анализатор доцент Антоний Гълъбов в " Още от деня " по Българска национална телевизия. 

Другите партии реагираха на отхвърли от разговор, с цел да се води какъвто и да е политически диалог, както в предизборната акция, по този начин и след изборите. Слави Трифонов е шеф на част от управлението на тази партия. Това е неговия ангажимент досега. Той нито се яви на избори, нито съобщи, че ще бъде ръководещ, тъй че волята на господин Трифонов е негов въпрос, мой проблем е това, че тези оповестени цели можеха да бъдат оповестени и преди една година, и преди две години на практика. Нищо не пречеше той да предложи този проектокабинет и в 45-ото нормално Народно заседание. Къде е диагнозата на тези цели? Ние се намираме в рецесия, ние навлизаме в доста дълбока и тежка политико-икономическа рецесия, сподели още доцент Гълъбов.

Аз съм изцяло склонен съм господин Трифонов, че България би трябвало да влезе в Европейската галактическа организация и това не предстои на подозрение, България има принос в галактическите проучвания, само че това не е ръководство на рецесията, в която се намираме и която ни следва, в случай че не бъде реализирано единодушие, в случай че политическите партии не реализиран единодушие по отношение на дефинициите по отношение на разбора на настоящата обстановка в страната и това, което неотложно би трябвало да се направи, няма да знаем накъде вървим. Чух господин Христо Иванов да споделя за рецесията и корупцията, в България имаме консолидирана корупционна среда, тя не е рецесия, добави доцент Антоний Гълъбов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР